Ons bedrijf

Als kwekerszoon is John in 1989 bij zijn vader in het bedrijf gestapt, een chrysantenkwekerij. In 1996 verhuisde John samen met zijn vrouw Bianca naar de huidige locatie van het bedrijf in Almere. John en Bianca zijn hier begonnen met het telen van chrysanten op 1,6 ha. Omdat de resultaten in de chrysantenteelt John en Bianca tegenvielen, zijn zij opzoek gegaan naar een nieuw product om te telen.

Exclusiviteit, kwaliteit en een onderscheidend product, staan hoog in het vaandel bij John en Bianca. Een logische stap naar de exclusieve bloem Calla was toen snel gezet. Vanaf 2002 zijn John en Bianca zich gaan specialiseren in de Calla-teelt. Sindsdien zijn zij uitgegroeid tot een begrip in de Calla wereld. Het bedrijf werkt met twee teelten gedurende het jaar: een voor- en najaar teelt. Op het bedrijf zijn John en Bianca met 3 vaste medewerkers werkzaam. In de voor- en najaar piek worden uitzendkrachten ingehuurd.

Flexibiliteit is de kracht van Vis Calla, waardoor wij in overleg met de klant veel maatwerk kunnen en willen leveren.

Gedurende het hele seizoen biedt VisCalla een breed assortiment Calla's aan. In het voorjaar hebben wij, naast ons vaste assortiment, extra soorten Calla’s in voorjaarskleuren. In het najaar wordt ons vaste assortiment aangevuld met soorten in najaarskleuren.
Daarnaast selecteren wij de allermooiste Calla’s voor onze exclusieve lijn in het hoogste segment: More than Calla.

Vis Calla | H.W. Heiniusweg 11 | 1331 EH Almere | T 036 532 34 91 | M 0611 370 272 |

Ontwerp: Mangoa | Realisatie: FEITS